Over Charlotte

Benieuwd naar wie er achter die camera schuilt?

Mijn naam is Charlotte Lemmens, woonachtig in Simpelveld en geboren 19 April 1993 te Heerlen. In 2017 heb ik mijn Bachelor of Business Administration, Real Estate Management aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen behaald. Echter is dit niet het vakgebied waarin ik verder ben gegaan, ik heb mijn passie gevolgd en ben hiermee beland in de fotografie.

Als (hoofdzakelijk) paardenfotograaf heb ik natuurlijk twee grote hobby’s: paarden en fotografie. Fotografie is al mijn hele leven een grote interesse geweest en nu ben ik eindelijk zover dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken, ik geniet hier dan ook iedere keer opnieuw van!

In 2009 ben ik serieus begonnen met fotografie en heb ik me voornamelijk toegelegd op paardenfotografie. In 2012 ben ik begonnen met werken bij Foto Driepoot (Sanne Linsssen) in Heerlen en sinds begin 2013 ben ik dan eindelijk voor mezelf begonnen en werk ik onder de naam PicturePure. Sinds 2017 ben ik FULLTIME gegaan!

De naam PicturePure spreekt voor zich, ik hou van foto’s die puur zijn, in een foto moet gevoel/emotie zitten en dit komt naar mijn mening het beste uit als een beeld zo puur mogelijk gehouden wordt.

Kijk en geniet!

Lees wat anderen over Picture Pure zeggen